Schrijfworkshops en schrijfvakanties 2018-2019

Workshop Creatief met tekst en taal

Schrijfworkshop ‘Zo schrijf je pakkende teksten’

Vind je leuk om te schrijven, maar loop je soms vast? Is de inspiratie er wel, maar komt er geen letter op papier? Of laat je creativiteit je soms in de steek? Maak dan kennis met de inspirerende schrijfworkshop ‘Zo schrijf je pakkende teksten’ en zet met mij de puntjes op de ‘i’.

Schrijven en wellness Portugal

Schrijfvakanties en wellness in Portugal

In het voor- en najaar van 2019 organiseren we schrijfvakanties in de Algarve, het zonnige zuiden van Portugal. Zo kun je een heerlijk verblijf in een luxe villa combineren met een serie inspirerende schrijfworkshops. Daarnaast heb je volop gelegenheid om in alle rust te schrijven. Ook kun je persoonlijk schrijfadvies krijgen.

Schrijven en zeilen in Griekenland

Zeilen en schrijfworkshops in Griekenland

Is schrijven je passie? Zoek je tijd en ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten? Wil je interessante workshops combineren met een heerlijke schrijfvakantie? Stap dan boord van een gulet, een traditioneel Turks zeilschip dat van alle gemakken is voorzien.

Schrijfworkshops levensboek schrijven

Workshop 60+ En dus…levensverhaal schrijven

Iedereen heeft een verhaal dat waard is om vast te leggen. In een boek of een speciaal magazine bijvoorbeeld. Samen met  www.60plusendus.nl organiseer ik op verschillende locaties de schrijfworkshop ‘Zo bewaar je dierbare herinneringen’.

Schrijf je levensverhaal

Workshop ‘Schrijf een verhaal over je leven’

Wil jij je dierbare herinneringen vastleggen? Dan is de schrijfworkshop ‘Zo schrijf je een verhaal over je leven’ een aanrader. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zijn of haar levensverhaal wil opschrijven om er een boek of magazine van te maken.

Schrijfworkshop reisverhaal schrijven

Schrijfworkshop ‘Zo schrijf je een reisverhaal’

Ben je net terug van een reis naar een exotische bestemming of sta je op het punt om op vakantie te gaan, heb je plannen voor een avontuurlijke reis of ga je een weekendje weg in eigen land? Geef je vakantie, reis of uitstapje een extra dimensie door er een boeiend reisverhaal of -verslag over te schrijven.

Schrijfworkshop - Zo schrijf je een dagboek

Schrijfworkshop ‘Schrijven voor jezelf’

In een dagboek kun je altijd, op elk moment en op elke plaats je verhaal kwijt. Vergelijk het met een vriend of vriendin die geduldig luistert en er altijd is. Schrijven in een dagboek is ontspannend en helpt voortdurend piekeren te voorkomen. Je houdt jezelf een spiegel voor, maakt je dromen waar en leert je […]