Het was een zeer aangenaam verpozen en nog leerzaam ook. Zonder gekheid: deze middag heeft me weer inspiratie gegeven en vooral zin om toch verder te worstelen met schrijven.

Ger Wouters
IJmuiden

Vanaf ons eerste contact verloopt de samenwerking soepel en plezierig. Cees is hartelijk en positief, heeft humor en is altijd opgewekt. Naast dat Cees bruist van levenslust en creativiteit is hij ook een waardevolle 'sparringpartner', heeft hij verstand van zaken en beschikt hij over een uitgebreid netwerk. Hij denkt met je mee, neemt de tijd voor je en neemt de projecten waar je samen aan werkt serieus, maar wel op een ontspannen wijze. Het is heel fijn om met Cees samen te werken en hopelijk gaan we nog een lange, plezierige en succesvolle samenwerking tegemoet. Ik beveel Cees en zijn schrijfworkshops van harte aan.

Valérie den Haan
Den Haag

'SUPER' is een woord wat Cees nooit meer wil horen. Laat dat nou net het woord zijn wat zijn workshop perfect omschrijft...

Jorieke Arntz-Nieboer
Rhenen

De schrijfworkshops van Cees heb ik als inspirerend en vernieuwend ervaren. Voor mijn plezier schreef ik korte verhaaltjes. Toen ik mijn website ging maken om mijn nieuwe bedrijf te promoten, besefte ik dat ik meer kennis nodig had. Niet alleen om de website in te richten, maar ook om te zorgen dat de teksten daarop helder en overtuigend zouden zijn. Cees heeft me daarbij geholpen en na veel bijschaven ben ik tevreden met het resultaat. Het schrijven van korte verhaaltjes is inmiddels uitgegroeid tot het schrijven van maandelijkse blogs en daarbij helpt Cees me nog steeds. De manier waarop Cees invulling geeft aan zijn workshops, spreekt me aan. Het is individueel gericht op specifieke, persoonlijke vragen en tegelijkertijd weet Cees ook een groepsproces in gang te zetten Ik kreeg de kans om op mijn eigen manier te experimenteren met schrijven en taal.

Nicole van den Nouweland
Lagos, Portugal

It is a privilege to work with Cees. Our first contact for a possible collaboration became a great surprise. He is an excellente communicator and his expertise turns him on a great professional and an excellent co-worker. Always very focused, Cees is a good listener and easily understands the needs of the client and searches always for the best solutions. Together we make a great team. In your place I wouldn't hesitate to contact Cees for the next project!

Deize Fonseca Serrano
Lagos, Portugal

Met vijf dames in hartje Utrecht een leerzame en inspirerende workshop gevolgd onder leiding van 'mees Cees'. Voor herhaling vatbaar!

Sandrine Röell
Sneek

Leerzaam, interessant en inspirerend met goede tips en tricks waar ik zeker mee aan de slag ga bij het schrijven van mijn blogs.

Ellen Groenveld
Zaandam

Een leerzame middag waar op een duidelijke manier wordt uitgelegd welke technieken je kunt gebruiken om een goede tekst te schrijven.

Alice Zoethout
Almere

Stuur me een berichtje

binnen 24 uur neem ik contact met je op