Het was precies wat ik er van verwacht had, het was heel leerzaam. De locatie was prima en Cees is een aardige man met veel geduld, hij weet veel over schrijven. Ik heb er veel aan de tips van Cees gehad. Ik ga zijn tip om eerst waar te nemen ter harte nemen. Ook heb ik inmiddels een klein boekje in mijn tas om iets op te schrijven. Valerie, ik denk dat ik nu wel verder kan, misschien een keer een vervolg hierop?
(bron: www.60plusendus.nl)

Rita Renault
Amsterdam

De locatie in Den Haag met openbaar vervoer is prima. Het stukje lopen vanaf het station naar de locatie duurde wat langer dan aangegeven. Het waren de rode stoplichten die daar debet aan waren. De locatie is knus, rustig en gezellig. De lunch was gezellig en in een mooie locatie en een prachtige onderbreking van een intensief programma. Het was voor mij informatief en waardevol. Ik kreeg verrassende tips waar ik veel aan ga hebben. De sfeer was prettig en kameraadschappelijk en Cees is een onderhoudende en een innemende man. Het is prettig te weten dat ik nog eens een beroep op hem kan doen.
(bron: www.60plusendus.nl)

Erica Teensma
Den Haag

Het was een zeer aangenaam verpozen en nog leerzaam ook. Zonder gekheid: deze middag heeft me weer inspiratie gegeven en vooral zin om toch verder te worstelen met schrijven.

Ger Wouters
IJmuiden

Vanaf ons eerste contact verloopt de samenwerking soepel en plezierig. Cees is hartelijk en positief, heeft humor en is altijd opgewekt. Naast dat Cees bruist van levenslust en creativiteit is hij ook een waardevolle 'sparringpartner', heeft hij verstand van zaken en beschikt hij over een uitgebreid netwerk. Hij denkt met je mee, neemt de tijd voor je en neemt de projecten waar je samen aan werkt serieus, maar wel op een ontspannen wijze. Het is heel fijn om met Cees samen te werken en hopelijk gaan we nog een lange, plezierige en succesvolle samenwerking tegemoet. Ik beveel Cees en zijn schrijfworkshops van harte aan.

Valérie den Haan
Den Haag

'SUPER' is een woord wat Cees nooit meer wil horen. Laat dat nou net het woord zijn wat zijn workshop perfect omschrijft...

Jorieke Arntz-Nieboer
Rhenen

De schrijfworkshops van Cees heb ik als inspirerend en vernieuwend ervaren. Voor mijn plezier schreef ik korte verhaaltjes. Toen ik mijn website ging maken om mijn nieuwe bedrijf te promoten, besefte ik dat ik meer kennis nodig had. Niet alleen om de website in te richten, maar ook om te zorgen dat de teksten daarop helder en overtuigend zouden zijn. Cees heeft me daarbij geholpen en na veel bijschaven ben ik tevreden met het resultaat. Het schrijven van korte verhaaltjes is inmiddels uitgegroeid tot het schrijven van maandelijkse blogs en daarbij helpt Cees me nog steeds. De manier waarop Cees invulling geeft aan zijn workshops, spreekt me aan. Het is individueel gericht op specifieke, persoonlijke vragen en tegelijkertijd weet Cees ook een groepsproces in gang te zetten Ik kreeg de kans om op mijn eigen manier te experimenteren met schrijven en taal.

Nicole van den Nouweland
Lagos, Portugal

It is a privilege to work with Cees. Our first contact for a possible collaboration became a great surprise. He is an excellente communicator and his expertise turns him on a great professional and an excellent co-worker. Always very focused, Cees is a good listener and easily understands the needs of the client and searches always for the best solutions. Together we make a great team. In your place I wouldn't hesitate to contact Cees for the next project!

Deize Fonseca Serrano
Lagos, Portugal

Het was een bijzondere ervaring om via 60plusEndus deze schrijfworkshop te volgen. Ik hoopte op nieuwe inspiratie voor mijn eigen schrijven en dat heeft Cees meer dan waar gemaakt. Alle valkuilen die je tegen kunt komen heb ik ervaren en het zoeken naar synoniemen heeft mijn ogen geopend. Het resultaat is dat ik mijn familiekroniek nu af heb kunnen maken. Het voelde prettig dat er van te voren even contact was met Valérie om te kijken of alles goed geregeld was. En wat te zeggen van het vervoer vanaf het station met Cees naar de locatie (er bleken geen bussen te rijden). Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding van zowel Valérie als van onze trainer Cees van Dijk.
(bron: www.60plusendus.nl)

Hetty van der Kolk
Zwolle

Cees leert je wat het verschil is tussen het schrijven van letters die woorden vormen en het vertellen van een verhaal, vol spanning, humor en emotie. Cees vertelt je wat het verschil is in het schrijven van een autobiografie, een verhaal, een column of een blog. Ik heb erg genoten van de workshop 'Levensverhaal schrijven', heb veel genoten van het enthousiasme en het moordende tempo van Cees. Een mooie dag met veel plezier, veel nuttige informatie, en een echte aanrader voor iedereen die schrijven leuk vindt.
(bron: www.60plusendus.nl)

Theo Runhaar
Zwolle

Met vijf dames in hartje Utrecht een leerzame en inspirerende workshop gevolgd onder leiding van 'mees Cees'. Voor herhaling vatbaar!

Sandrine Röell
Sneek

Leerzaam, interessant en inspirerend met goede tips en tricks waar ik zeker mee aan de slag ga bij het schrijven van mijn blogs.

Ellen Groenveld
Zaandam

Een leerzame middag waar op een duidelijke manier wordt uitgelegd welke technieken je kunt gebruiken om een goede tekst te schrijven.

Alice Zoethout
Almere

Meer weten over mijn schrijfworkshops? Stuur me een berichtje

binnen 24 uur neem ik contact met je op