Geef een schrijfworkshop cadeau

Schrijfworkshop - cadeaubon

Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor je schrijvende partner, vriend, vriendin of collega? Geef hem of haar een schrijfworkshop. Op 11 januari organiseer ik een kennismakingsworkshop in Utrecht.

Stoeien met tekst en taal

Een middag stoeien met tekst en taal, oefenen met koppen, tussenkoppen en intro’s, schrijven en schrappen en vooral veel plezier beleven aan woorden, zinnen en alinea’s.

Maak 47, 50 euro over op banknummer NL08 INGB 0000 695463 t.n.v. NOMAS media. Zodra de betaling binnen is, stuur ik je de digitale cadeaubon. Druk deze af en vul de naam in van degene die je wilt verrassen. Stuur me tenslotte, voor een optimale voorbereiding van de schrijfworkshop, zijn of haar contactgegevens.

Geplaatst in schrijfworkshops en getagd met .

Dagelijks ben ik in de weer met taal en tekst en houd ik koers in de dynamische wereld van de hedendaagse media. Ik blog, schrijf en redigeer teksten en verzorg journalistieke producties. Tijdens mijn schrijfworkshops en -presentaties draag ik mijn kennis over. Anderen leren betere teksten te schrijven geeft me voldoening. Vooral als de auteurs meer plezier krijgen in het schrijven.

Wat is jouw mening?