Schrijfworkshop in Utrecht

Schrijfworkshop in Utrecht

“Waarom organiseer je niet een keer een schrijfworkshop in het centrum van het land?” Die vraag kreeg ik de laatste tijd steeds vaker. Dus ging ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Schrijfworkshop in Utrecht

Toeval bestaat niet, hoor je vaak. Dat kan zo zijn, maar het toeval wilde wel, dat ik enkele dagen geleden aan tafel zat met iemand die in Utrecht woont. We raakten aan de praat over mijn schrijfworkshops en mijn zoektocht naar passende locaties.

Inspirerende locatie in het centrum

Al snel doemde een interessante mogelijkheid op om bij voldoende belangstelling een schrijfworkshop te organiseren in het centrum van Utrecht. Kan het nog centraler? Wil je deelnemen aan een dynamische workshop in het inspirerende hart van Utrecht, stuur me dan met onderstaand digitaal formulier een berichtje. Ik houd je op de hoogte van de exacte locatie. De datum staat inmiddels vast: 11 januari 2017.

Geplaatst in schrijfworkshops en getagd met , .

Dagelijks ben ik in de weer met taal en tekst en houd ik koers in de dynamische wereld van de hedendaagse media. Ik blog, schrijf en redigeer teksten en verzorg journalistieke producties. Tijdens mijn schrijfworkshops en -presentaties draag ik mijn kennis over. Anderen leren betere teksten te schrijven geeft me voldoening. Vooral als de auteurs meer plezier krijgen in het schrijven.

Wat is jouw mening?