Bloggen doe je zo

Bloggen is de manier om je business of expertise onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Een sterk blog kan je naamsbekendheid, vindbaarheid en je status als expert versterken.

Blogtips voor ondernemers.

Toch weten volgens Esther Molenaar maar weinig ondernemers het bloggen goed in te praktijk te brengen. Met deze praktische bloggids helpt zij startende zakelijke bloggers op weg en zet ze direct aan het werk.

Aan de orde komen:

  • Opbouwen van een waardevolle blog.
  • Meten van de resultaten, wat levert je blog daadwerkelijk op?
  • Verbeteren van de effectiviteit van SEO tot social media.
  • Stap voor stap opbouwen van een expertpositie binnen het vakgebied.

Voorwoord van Nisandah Neta

Nisandeh Neta, autoriteit op het gebied van zakelijk bloggen en oprichter van een Vande meest succesvolle trainingsbedrijven voor ondernemers in Europa, schreef het voorwood.

Esther Molenaar heeft een drukbezocht blog over bloggen en verzorgt met haar bedrijf Blog Universiteit blogtrainingen. Ook geeft ze advies over het gebruik van social media. Op haar website www.deblogtrainer.nl geeft ze tal van tips over schrijven en bloggen. Volgens haar hoeft een blog geen verplichte schrijfoefening te worden, maar zorgt het juist voor plezier wanneer je steeds weer mag vertellen over vak.

Esther deelt kennis

Schrijven doe je vanuit je hart“, stelt Esther op haar website. “Dan blijf je het dichtst bij jezelf en je eigen kernwaarden en missie. En als je even niet meer weet waarover je wilt schrijven, dan helpt mijn e-book je meteen aan een onderwerp en inspiratie. Heb je het nog niet? Download het hier“.

‘Bloggen doe je zo’ bestellen

‘Bloggen doe je zo’ van Esther Molenaar is te bestellen bij bol.com.

Geplaatst in boekentip en getagd met .