Boekenclub

Wandelen in Arnhem

Wandelen in Arhem

Wandel met routemaker Rob Wolfs en ras-Arnhemmer Bart van der Mark en hun gids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem’ door de Gelderse hoofdstad en blijf je verbazen over de variatie die Arnhem buiten haar binnenstad biedt.

Lees verder…
Taal voor de leuk van Paulien Cornelisse

Taal voor de leuk

Van ‘Taal voor de leuk’, het nieuwste boek van Paulien Cornelisse zijn kort na het verschijnen al meer dan 35.000 exemplaren verkocht.

Lees verder…
En dan nu het goede nieuws van Karin Sitalsing en Franka Hummels

En dan nu het goede nieuws

Verhalen over alledaagse helden en kleine grote acties, luidt de samenvatting van het onlangs verschenen ‘En dan nu het goede nieuws’. In het ogenschijnlijk onbeduidende schuilt het bijzondere.

Lees verder…
Bloggen doe je zo.

Bloggen doe je zo

Bloggen is de manier om je onderneming of expertise onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Een blog kan je naamsbekendheid, vindbaarheid en je status als expert versterken.

Lees verder…

‘Dit boek moet je lezen’

Heb jij net de laatste bladzijde van een boek gelezen en ben je enthousiast over het verhaal, de schrijfstijl of de bijzondere aanpak van de auteur? Laat het me weten. Stuur me een berichtje met de titel en de naam van de auteur. Heb je zelf een korte recensie geschreven? Dan zet ik die graag op mijn website.