Dit vonden zij van mijn schrijfworkshops

caret-down caret-up caret-left caret-right
Piet Hein Grootegoed Almere

Soepel werd op mijn verzoek wegens verhindering de cursusdag omgeboekt naar Almere. Daar werden we door Cees en zijn vrouw thuis ontvangen. Cees gaf op sprankelende wijze een goed doortimmerde cursus en zijn vrouw een prima lunch. Het was een gezellige en leerzame dag waar ik voldoende handvatten heb meegekregen om voortvarend verder te schrijven. (bron: www.60plusendus.nl)

Bert Schutte Den Haag

Het was een zeer inspirerende dag, veel geleerd van Cees en ook van elkaar. De groep heeft een afspraak gemaakt om eind dit jaar weer bij elkaar te komen met een boekenpresentatie. Ambitie is de motor van de zestigplussers. Een veel gestelde vraag was of er geen vervolgcursus gegeven wordt. Met dank aan Cees voor zijn enthousiasme (bron: www.60plusendus.nl).

Sarah de Groot Den Haag

De dag met Cees was erg prettig en zeker leerzaam. Ik bleef steken en Cees heeft me zoveel handvatten gegeven, dat ik blij naar huis ging en enthousiast verder kan met schrijven. De locatie was gezellig, de lunch prima en ik trof prettige mensen in ons groepje. Het feit dat wij Cees vroegen of er een vervolg mogelijk was, zegt genoeg. De mails ter voorbereiding waren helder en droegen bij aan mijn voorpret. Kortom: ik ben erg blij dat ik heb deelgenomen en ben zeer tevreden over organisatie en uitvoering (bron: www.60plusendus.nl).

Cisca Laporte Langbroek

Dank je wel voor de zeer inspirerende schrijfcursus. Ik vind dat ik veel van je heb geleerd en ik heb er ook van genoten. Het was zo gezellig en vruchtbaar om met zijn drietjes bezig te zijn met schrijven en het maken van een mooie tekst. Ik ben blij met je aanbod en ik ga proberen om elke dag iets te schrijven. Dan ben ik bezig en blijf ik niet in het denkproces hangen. Mijn valkuil is dat ik blijf denken over wat ik zou willen schrijven in plaats van aan de slag te gaan. Jouw daadkracht heeft me op het goede spoor gebracht! Huize Conmigo is een oase om tot jezelf te komen en zo aardig en goed geleid door Marleen en Arthur.

Yvonne Hoedemaker

Ik heb genoten van de workshop. Praktische tips gekregen waar ik mee verder kan. Leuk waren de oefening met tweetallen. De locatie was sfeervol en prettig: goede parkeergelegenheid en vlakbij het station. De lunch was prima. Dank aan Cees voor de inspirerende workshop (bron: www.60plusendus.nl).

Corry Chaigneau Urecht

Het was een bijzonder creatieve dag. Ik heb veel geleerd, gehoord en opgezogen. Ook gemerkt dat ik nog veel kan leren om op een andere manier naar taalgebruik te kijken. Een mooie start van een nieuwe hobby met de handvatten die ik van Cees heb gekregen. De droom om mijn leven op papier te zetten gaat uitkomen! Ik heb Cees ook bedankt voor deze inspirerende dag en dat ik naar hem mocht luisteren en leren, en hoe hij met passie vertelt over onze prachtige taal. (bron: www.60plusendus.nl)

Tineke Koenders Urecht
Het was een geweldige dag met Cees en heeft in alle opzichten aan mijn verwachtingen voldaan! Deze dag heeft mijn ogen en oren geopend! Deze dag heeft me duidelijk gemaakt dat je met weinig woorden veel kunt zeggen! Deze dag heeft mij geleerd dat er verschillende vormen bestaan om je verhaal te vertellen! Deze dag was geweldig en heeft me energie gegeven om ermee aan de slag te gaan! Deze dag heeft me laten zien hoe mooi onze taal is (bron: www.60plusendus.nl).
Rita Renault Amsterdam

Het was precies wat ik er van verwacht had, het was heel leerzaam. De locatie was prima en Cees is een aardige man met veel geduld, hij weet veel over schrijven. Ik heb er veel aan de tips van Cees gehad. Ik ga zijn tip om eerst waar te nemen ter harte nemen. Ook heb ik inmiddels een klein boekje in mijn tas om iets op te schrijven. Ik denk dat ik nu wel verder kan, misschien een keer een vervolg hierop? (bron: www.60plusendus.nl)

Erica Teensma Amsterdam

De locatie in Den Haag met openbaar vervoer is prima. Het stukje lopen vanaf het station naar de locatie duurde wat langer dan aangegeven. Het waren de rode stoplichten die daar debet aan waren. De locatie is knus, rustig en gezellig. De lunch was gezellig en in een mooie locatie en een prachtige onderbreking van een intensief programma. Het was voor mij informatief en waardevol. Ik kreeg verrassende tips waar ik veel aan ga hebben. De sfeer was prettig en kameraadschappelijk en Cees is een onderhoudende en een innemende man. Het is prettig te weten dat ik nog eens een beroep op hem kan doen.
(bron: www.60plusendus.nl)

Ger Wouters IJmuiden

Het was een zeer aangenaam verpozen en nog leerzaam ook. Zonder gekheid: deze middag heeft me weer inspiratie gegeven en vooral zin om toch verder te worstelen met schrijven.

Valérie den Haan Den Haag
Vanaf ons eerste contact verloopt de samenwerking soepel en plezierig. Cees is hartelijk en positief, heeft humor en is altijd opgewekt. Naast dat Cees bruist van levenslust en creativiteit is hij ook een waardevolle 'sparringpartner', heeft hij verstand van zaken en beschikt hij over een uitgebreid netwerk. Hij denkt met je mee, neemt de tijd voor je en neemt de projecten waar je samen aan werkt serieus, maar wel op een ontspannen wijze. Het is heel fijn om met Cees samen te werken en hopelijk gaan we nog een lange, plezierige en succesvolle samenwerking tegemoet. Ik beveel Cees en zijn schrijfworkshops van harte aan (www.60plusendus.nl).
Jorieke Arntz-Nieboer Utrecht

'SUPER' is een woord wat Cees nooit meer wil horen. Laat dat nou net het woord zijn wat zijn workshop perfect omschrijft...

Nicole van den Nouweland Lagos, Portugal

De schrijfworkshops van Cees heb ik als inspirerend en vernieuwend ervaren. Voor mijn plezier schreef ik korte verhaaltjes. Toen ik mijn website ging maken om mijn nieuwe bedrijf te promoten, besefte ik dat ik meer kennis nodig had. Niet alleen om de website in te richten, maar ook om te zorgen dat de teksten daarop helder en overtuigend zouden zijn. Cees heeft me daarbij geholpen en na veel bijschaven ben ik tevreden met het resultaat. Het schrijven van korte verhaaltjes is inmiddels uitgegroeid tot het schrijven van maandelijkse blogs en daarbij helpt Cees me nog steeds. De manier waarop Cees invulling geeft aan zijn workshops, spreekt me aan. Het is individueel gericht op specifieke, persoonlijke vragen en tegelijkertijd weet Cees ook een groepsproces in gang te zetten Ik kreeg de kans om op mijn eigen manier te experimenteren met schrijven en taal.

Deize Fonseca Serrano Lagos, Portugal

It is a privilege to work with Cees. Our first contact for a possible collaboration became a great surprise. He is an excellente communicator and his expertise turns him on a great professional and an excellent co-worker. Always very focused, Cees is a good listener and easily understands the needs of the client and searches always for the best solutions. Together we make a great team. In your place I wouldn't hesitate to contact Cees for the next project!

Hetty van der Kolk Zwolle
Het was een bijzondere ervaring om via 60plusEndus deze schrijfworkshop te volgen. Ik hoopte op nieuwe inspiratie voor mijn eigen schrijven en dat heeft Cees meer dan waar gemaakt. Alle valkuilen die je tegen kunt komen heb ik ervaren en het zoeken naar synoniemen heeft mijn ogen geopend. Het resultaat is dat ik mijn familiekroniek nu af heb kunnen maken. Het voelde prettig dat er van te voren even contact was met Valérie om te kijken of alles goed geregeld was. En wat te zeggen van het vervoer vanaf het station met Cees naar de locatie (er bleken geen bussen te rijden). Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding van zowel Valérie als van onze trainer Cees van Dijk. (bron: www.60plusendus.nl)
Theo Runhaar Zwolle
Cees leert je wat het verschil is tussen het schrijven van letters die woorden vormen en het vertellen van een verhaal, vol spanning, humor en emotie. Cees vertelt je wat het verschil is in het schrijven van een autobiografie, een verhaal, een column of een blog. Ik heb erg genoten van de workshop 'Levensverhaal schrijven'</a>, heb veel genoten van het enthousiasme en het moordende tempo van Cees. Een mooie dag met veel plezier, veel nuttige informatie, en een echte aanrader voor iedereen die schrijven leuk vindt. (bron: www.60plusendus.nl)
Sandrine Röell Sneek

Met vijf dames in hartje Utrecht een leerzame en inspirerende workshop gevolgd onder leiding van 'mees Cees'. Voor herhaling vatbaar!

Ellen Groenveld Zaandam

Leerzaam, interessant en inspirerend met goede tips en tricks waar ik zeker mee aan de slag ga bij het schrijven van mijn blogs.

Alice Zoethout Almere

Een leerzame middag waar op een duidelijke manier wordt uitgelegd welke technieken je kunt gebruiken om een goede tekst te schrijven.

Frederiek Eggink Houten

De workshop met Cees was heel leerzaam en in zo verre een verrassing dat deze bij hem thuis gehouden werd. Het gaf er eigenlijk een extra gezellige dimensie aan. Alles was prima verzorgd en vorm gegeven. De groep bestond uit leuke mensen ieder met zijn eigen bewogen achtergrond, waar je stuk voor stuk heel open contact mee kon hebben. Een groep met creativiteit, humor en relativeringsvermogen, wat soms nodig was. Cees bracht met voortvarendheid en verve de stof die hij wilde behandelen. Ook vertelde hij boeiende verhalen over zijn ervaringen als journalist. Deze workshop was voor mij leerzaam in die zin dat hij veel tips gaf bij het goed schrijven van een stuk of levensverhaal en uitgebreid bij de structuur werd stilgestaan. Iets meer praktische oefeningen, waarbij we zelf aan het werk zouden worden gezet, had ik wel een uitdaging gevonden. Al met al heb ik het zeer naar mijn zin gehad (bron: www.60plusendus.nl).