Gratis abonnement ‘Creatief met tekst en taal’

Wil je mijn artikelen digitaal ontvangen? Meld je dan aan voor mijn gratis e-zine ‘Creatief met tekst en taal’. Eén keer per maand ontvang je mijn artikelen met tips, tekstideeën en taalnieuws en met berichten over mijn schrijfworkshops en -presentaties. Bovendien krijg je als abonnee en trouwe lezer van mijn digitale magazine korting op trainingen, workshops en presentaties die ik geef.

Aanmelden voor ‘Creatief met tekst en taal’

Aanmelden doe je eenvoudig door de onderstaande velden in te vullen. Velden met een * zijn verplicht. Ik respecteer je privacy. Je gegevens geef ik niet door aan andere partijen en ik gebruik ze alleen voor de maandelijkse verzending van ‘Creatief met tekst en taal’, berichten over mijn schrijfworkshops en speciale aanbiedingen voor abonnees.

Abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief

Creatief met tekst en taal

Ontvang elke maand teksttips, schrijfadviezen en taalnieuws. Ook bevat mijn nieuwsbrief een overzicht van interessante publicaties, boekrecensies en aantrekkelijke aanbiedingen.