Schrijfvakanties en wellness in Portugal

In het voor- en najaar van 2019 organiseren we schrijfvakanties in de Algarve, het zonnige zuiden van Portugal. Zo kun je een heerlijk verblijf in een luxe villa combineren met een serie inspirerende schrijfworkshops. Daarnaast heb je volop gelegenheid om in alle rust te schrijven. Ook kun je persoonlijk schrijfadvies krijgen.

Schrijven en wellness Portugal

Schrijven en wellness bij Conmigo

Tijdens de wellnessweek bij Conmigo kun je deelnemen aan een serie van vier schrijfworkshops. Zo beleef je een onvergetelijke vakantie waarin je volledig ontspant, terwijl je creatief met taal en tekst aan de slag gaat.

Vier schrijfworkshops

Gedurende de vier schrijfworkshops bied ik een interactief programma waarmee je niet alleen je schrijfkwaliteiten kunt verbeteren, maar ook inspiratie opdoet voor nieuwe artikelen, blogs of een boek.

Veelzijdig programma

Na een korte introductie en uitleg van het programma ga je direct aan het werk en begin je met de eerste oefening: een kort interview. Daardoor leren je de andere deelnemers beter kennen en ontstaan de eerste geschriften die we later in de schrijfworkshop verder uitwerken.

Inspiratie, synoniemen en een quiz

Vervolgens doe je tijdens de schrijftraining een aantal inspiratie-oefeningen. Dynamisch – en een beetje competitief – onderdeel van de schrijftrainingen is, onder andere, het bedenken van synoniemen. Daarnaast leer je hoe je een tekst kunt samenvatten en wat de functie is van koppen en tussenkoppen.

Foto’s, bijschriften en uitsmijters

Heb je fraaie foto’s gemaakt, maar twijfel je over de bijschriften? Tijdens de workshops doen we oefeningen die je leren sterke en aansprekende teksten bij afbeeldingen te schrijven. We sluiten de interactieve serie schrijftrainingen af met een uitsmijter waarbij je in enkele zinnen samenvat hoe je de bijeenkomst hebt beleefd. Ook schrijf je een tekst van circa vijfhonderd waarden en krijg je daar persoonlijk advies over.

Deze schrijfworkshops zijn een aanrader als

  • je schrijven leuk vindt en dat wilt combineren met een heerlijke vakantie
  • je twijfelt of je het beste uit je teksten haalt
  • je scherper en gemakkelijker wilt formuleren
  • je beter wilt leren schrijven tijdens inspirerende workshops

Kosten van de serie schrijfworkshops

Deelname aan de serie schrijfworkshops kost 235 euro. Je kunt, naast het programma van de workshops, ook persoonlijk schrijfadvies krijgen. Als je wilt deelnemen, kun je dit opgeven bij je boeking van de wellnessweek (www.conmigo.nl). Afhankelijk van de wensen van de deelnemers kunnen we het programma aanpassen of richten op specifieke onderwerpen (bijvoorbeeld biografisch schrijven, reisverhalen schrijven, bloggen, webteksten).

Data ‘Wellness en schrijven’

  • voor- en najaar 2019 (exacte data volgen).

Inschrijven of meer informatie

Wil je deelnemen aan de workshops? Heb je vragen? Stuur me een berichtje met onderstaand digitaal formulier.

Geplaatst in .