Leg je levensverhaal vast

Waardevolle herinneringen, leg ze vast in een levensboek of een magazine.
Laat waardevolle herinneringen niet verloren gaan, leg ze vast in een boek of magazine.

Iedereen heeft zijn eigen levensverhaal. Ook jij. Ingrijpende gebeurtenissen, vreugdevolle en verdrietige ervaringen, in ieders leven komen ze voor. Ze vormen een schat aan waardevolle herinneringen.

Wil je die vastleggen? Voor jezelf, voor de kinderen of de kleinkinderen? Misschien wel om ze met andere mensen te delen. In een autobiografie of een levensboek krijgt jouw verhaal een tastbare vorm. Ik help je graag om je herinneringen en belevenissen op een aantrekkelijke manier op te schrijven en er een boek van te maken.

Zelf je levensverhaal schrijven

Als je op internet zoekt naar mogelijkheden om je eigen verhaal te schrijven, er een boek te maken en misschien zelfs wel uit te geven, kun je kiezen uit een overweldigend aanbod. Wat kan ik daar aan toevoegen? Veel, maar vooral mijn persoonlijke aanpak.

Technisch gezien kan bijna alles. Stuur je tekst naar één van de vele aanbieders en je krijgt een prachtig boek terug. In kleur of zwart-wit, met een harde kaft of niet, in klein of groot formaat. Keuze genoeg. Tegelijk zit daar echter het spreekwoordelijke addertje onder het gras. Want hoe schrijf je een aantrekkelijk verhaal? Doe je er wel of geen illustraties en foto’s bij? Hoe schrijf je bijschriften, welke koppen spreken aan en hoe is de opbouw van je verhaal? Is er sprake van een spanningsboog, kloppen de feiten?

Twijfel je, loop je vast?

Ik kan nog tal van andere vragen bedenken. Heb je daar geen antwoord op, twijfel je, loop je vast? Ik help je. Niet alleen door antwoorden te geven, vragen te stellen, suggesties te doen of ideeën aan te dragen. Nee, ik bied je meer, want samen maken we van je belevenissen en herinneringen een uniek verhaal. Ik help je tijdens het hele traject. Vanaf het eerste moment werken we samen en maken we van jouw boek een bijzonder project.

Levensboek of (auto)biografie schrijven
Samen maken van je belevenissen een uniek verhaal.

Vooraf maken we afspraken die voor jou en voor mij duidelijk aangeven wat we van elkaar kunnen verwachten, wanneer het boek af moet zijn, wat ik precies voor je ga doen en wat de totale kosten zijn. Als we die details hebben geregeld, kunnen we aan de slag.

Samen werken aan jouw boek

Heb je veel te vertellen, maar wil je liever dat ik het opschrijf? Dat kan. In een aantrekkelijk boek leg ik je levensverhaal in woorden en beelden vast voor je partner, familie of dierbare vrienden.

vervolg op pagina 2