Samen stoeien met tekst en taal

Wil je creatiever schrijven, pakkende (web)teksten maken, aantrekkelijke artikelen publiceren, effectieve e-mails opstellen of eindelijk dat boek afronden? Is schrijven je passie en vind je het leuk om creatief met tekst en taal in de weer te zijn? Zet dan de puntjes op de ‘i’ tijdens mijn schrijfworkshops of persoonlijke schrijfbegeleiding (kijk hier voor het programma 2019).

Persoonlijke schrijfbegeleiding.
Schrijftrainingen en persoonlijke schrijfbegeleiding.

Inspiratie, educatie en creatie

Tijdens de interactieve workshop neem je deel aan verschillende schrijftrainingen en krijg je gereedschappen aangereikt die je schrijfvaardigheden in korte tijd aanzienlijk verbeteren. Daarnaast doe je diverse inspiratie-oefeningen die je leren je zintuigen te gebruiken als creatieve bron voor je teksten. Ook krijg je tal van schrijftips aangereikt en leer ik je hoe je de lezer optimaal blijft boeien (opbouw en structuur van je tekst, zinsconstructie en formulering) en zelf vooral plezier beleeft aan het schrijven.

Persoonlijke schrijfbegeleiding

Hulp bij het schrijven van teksten. Foto door Liam Anderson op Pexels.com
Gerichte hulp bij het schrijven van teksten.

Heb je geen tijd voor een schrijfvakantie in Portugal of Griekenland of ontbreekt de gelegenheid om een schrijfworkshop bij te wonen, dan is persoonlijke schrijfbegeleiding iets voor jou. Dit kun je op verschillende manieren invullen. Zo is een combinatie van persoonlijk advies en begeleiding op afstand (online) een mogelijkheid. Ook kun je teksten ter beoordeling insturen. Werk je liever met opdrachten (huiswerk) dan kan dat ook.

Samen werken aan je teksten

Ben je bezig met een artikel, een blog of wil je teksten voor je website schrijven, dan kan ik  je daarbij helpen. Samen werken we met een gericht doel aan je teksten. Zo combineer je je eigen creativiteit met educatieve elementen die leiden tot een tastbaar product.

Presentatie en teambuilding

Zoek je een interessante aanvulling op het programma van je jaarvergadering of personeelsbijeenkomst? Mijn presentatie ‘Tobben met tekst en taal‘ of  ‘Teambuilding tekst en taal‘ maken een einde aan vaagtaal, sjoemeltaal en nietszeggende managementtaal. Durf jij het aan?

Ik wil meer weten

Wil je meer weten over de schrijfworkshops of de persoonlijke begeleiding, stuur me een berichtje (contact met Cees).