Teambuilding met tekst en taal

Bij teambuilding hoef je niet alleen te denken aan een dag sjouwen met boomstammen of samen koken in de oerkeuken. Tijdens mijn programma ‘Tekst en taal’ komen de deelnemers in beweging.

Teambuilding met tekst en taal
Sjouwen met pennen in plaats van sjorren aan boomstammen? Teambuilding met tekst en taal brengt je team in beweging.

Betere schriftelijke communicatie

Doel van het evenement is betere schriftelijke communicatie binnen het team. Ook de wijze waarop de teamleden met klanten en relaties communiceren krijgt volop aandacht. Weg met de vaagheden en het verhullende taalgebruik.

Weg met de irritaties

Zetten sjoemeltaal, vaagtaal en managementtaal de sfeer en de samenwerking binnen het team onder druk? Lopen de irritaties soms hoog op doordat de schriftelijke communicatie slecht is? Gaat er de nodige tijd verloren vanwege gebrekkige teksten en de klachten van klanten die daarop volgen? Tijdens ‘Teambuilding met tekst en taal’ maken we daar korte metten mee.

Actie en reactie

Saai en sloom is het zeker niet, want de deelnemers moeten vanaf de start in actie komen. Tijdens de vier uur durende sessie gaat iedereen aan de slag met woorden, zinnen en alinea’s. Wat zijn de irritaties, wat gaat er mis, met welke teksten moet we het doen en hoe kunnen we binnen enkele uren zorgen dat we nooit meer zulke blunders maken?

Maatwerk, contact en reactie

Zoek je naar een uitje voor je team en wil je daar een educatief karakter aan geven? Dan is ‘Teambuilding met tekst en taal’ zeker iets voor jou. Wil je een aangepast programma? Maatwerk zie ik als een spannende uitdaging. Vragen? Ik beantwoord ze graag. Stuur me een bericht en ik reageer binnen 24 uur (contact met Cees).

Vanwege de coronacrisis organiseer tot nader bericht geen workshops en geef ik geen presentaties.