Gratis tekstadvies of scan van je website

Vind je het schrijven van een tekst voor je website, blog of nieuwsbrief lastig? Heb je moeite met duidelijke, zakelijke teksten? Zie je op tegen het schrijven van een bondige e-mail? Lukt het schrijven van je boek niet? Loop je regelmatig vast? Geen nood. Ik help je. Gratis.

Schrijfworkshop - quiz
Gratis tekstscan van je website.

Kritisch oordeel en frisse blik

Je hebt geen moeite met een kritisch oordeel, want je wilt graag betere teksten schrijven. Prima. Dan gaan we samen aan de slag. Heb je een tekst geschreven en heb je behoefte aan een frisse, professionele kijk? Stuur me je concept. Wil je dat ik naar de teksten op je website kijk? Stuur me het adres van je site. Een eerste opzet van je nieuwe boek? Ik kijk ernaar.

Laat je tekst beoordelen

Ik beoordeel je tekst op leesbaarheid, taalgebruik, formulering en tal van andere aspecten die een rol spelen bij het samenstellen van een stevige tekst. Wil je met mij van gedachten wisselen over je website? Dan bezoek ik je webpagina’s, maak ik een korte analyse en praten we er samen over.

Gratis beoordelen van je tekst
Teksten tot ongeveer vijfhonderd woorden neem ik gratis onder de loep.

Gratis tekstadvies – maximaal vijfhonderd woorden

Teksten tot circa 500 woorden beoordeel ik gratis. Over meer of langere teksten kunnen we afspreken wat ik voor je kan betekenen. Ook een eerste ‘scan’ van je website is gratis. Daarna kunnen we, als jij dat wilt, afspraken maken over vervolgstappen.

Persoonlijk contact via Skype of FaceTime

Zo werkt het: jij stuurt (contact) mij de tekst waarmee jij aan het worstelen bent. Ik bekijk wat je hebt geschreven, doe een aantal suggesties en via Skype of FaceTime geef ik je ‘online’ advies (circa een half uur). Natuurlijk kunnen we ook over beeld, vormgeving en bijvoorbeeld de navigatie van je website, folder of brochure praten. Een frisse professionele blik kan je weer op weg helpen als je het gevoel hebt vast te zitten. Met mijn tips kun je meteen aan de slag en je zult direct verbetering zien.

Ontwikkel je eigen schrijfstijl

Meestal zie ik twee soorten teksten:

  • formeel en zakelijk, abstracte woorden, loze begrippen en clichés, veel tekst om weinig te zeggen
  • overdreven populair, schreeuwerig, woorden die niets toevoegen, teksten die meer van hetzelfde laten zien

Dat wil je niet. Daarom help ik je een eigen stijl te ontwikkelen. Met mijn adviezen zullen je teksten aan kracht winnen. En, minstens zo belangrijk, je krijgt meer lol in het schrijven.

Schrijfworkshops en persoonlijke schrijfbegeleiding

Gratis bestaat niet, denk je misschien. Zit er dan geen addertje onder het gras van dit aanbod? Nee! Ik help je op weg en hoop dat ik je ook verder van dienst kan zijn. Misschien zie ik je bij één van mijn workshops of wil je uitgebreidere begeleiding.

Heb je voldoende aan mijn eerste adviezen? Geen probleem. Dan laten we het daarbij. Misschien vind je het wel aantrekkelijk om op de hoogte te blijven van mijn activiteiten. In dat geval zet ik je op de verzendlijst van mijn gratis nieuwsbrief.

Meer weten over mijn gratis tekstscan?

Wil je meer informatie? Stuur me een bericht en ik neem binnen 24 uur contact met je op (contact met Cees).