Schrijfworkshops en schrijfbegeleiding

Schrijfbarricade en schrijftwijfels

Last van schrijftwijfels? Lukt het maar niet om die schrijfbarricade te slechten? Of wil je persoonlijk advies bij je schrijfactiviteiten? Ik help je graag. Stuur me een berichtje met onderstaand digitaal formulier en ik neem snel contact met je op. Als volgende stap stuur ik je een uitgebreide vragenlijst. Ook vraag ik je een tekst te sturen, zodat ik een indruk kan krijgen van je schrijfniveau.

Begeleiding bij je schrijfactiviteiten

Met al die gegevens bekijken we tijdens een persoonlijk gesprek – dat kan natuurlijk ook online, bivoorbeeld met Skype of Facetime – wat ik voor je kan betekenen. Als we met elkaar in zee willen gaan, maken we afspraken over de wijze waarop ik je kan begeleiden bij je verdere schrijfactiviteiten.

Persoonlijke aanpak

Ik houd van een persoonlijke aanpak, zodat ik mijn schrijfbegeleiding volledig kan afstemmen op jouw wensen. Tijdens onze samenwerking zul je als snel merken dat het gedaan is met je ‘writers block’, dat je weer volop inspiratie hebt, je teksten steeds beter worden en, dat is eigenlijk het belangrijkste, je steeds meer plezier krijgt in het schrijven.

Lijkt het je wat? Stuur me een berichtje en we praten snel verder.