Persoonlijke schrijfbegeleiding

Ga je bloggen, wil je artikelen schrijven, eindelijk dat boek afmaken of je schrijfvaardigheden verbeteren? Wil je graag de puntjes op de ‘i’ zetten, maar heb je geen tijd voor een schrijfworkshop of een schrijfvakantie? Last van schrijftwijfels? Lukt het maar niet om die schrijfbarricade te slechten? Dan biedt persoonlijke schrijfbegeleiding een uitkomst.

Samen zetten we de puntjes op de ‘i’

Ik help je graag. Stuur een berichtje met onderstaand digitaal formulier en ik neem snel contact met je op. Als volgende stap krijg je een uitgebreide vragenlijst. Ook kun je een tekst sturen, zodat ik een indruk kan krijgen van je schrijfniveau.

Begeleiding bij je schrijfactiviteiten

Met al die gegevens bekijken we tijdens een persoonlijk gesprek – dat kan natuurlijk ook online, bijvoorbeeld met Skype of Facetime – wat mijn persoonlijke schrijfbegeleiding voor je kan betekenen. Als we met elkaar in zee willen gaan, maken we afspraken over de wijze waarop ik je begeleid bij je verdere schrijfactiviteiten.

Schrijven, lezen, beoordelen en advies

Eén-op-één. Dat is het kenmerk van ‘schrijfbegeleiding’. Samen bepalen we wat je wilt leren en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Jij schrijft, ik lees, beoordeel en geef advies. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en je krijgt altijd een huiswerkopdracht mee. Die bespreken we later. Op de resultaten van je inspanningen baseren we vervolgens de nieuwe opdracht. Ook kan ik je begeleiden bij het schrijven van een artikel, je websteksten beoordelen of je adviseren over het schrijven van een boek of een (kort) verhaal.

Persoonlijke aanpak

Ik houd van een persoonlijke aanpak, zodat ik mijn schrijfbegeleiding volledig kan afstemmen op jouw wensen. Tijdens onze samenwerking zul je snel merken dat het gedaan is met je ‘writers block’, dat je weer volop inspiratie hebt, je teksten steeds beter worden en, dat is het belangrijkste, je steeds meer plezier krijgt in het schrijven.

Lijkt het je wat? Stuur me een berichtje en we praten snel verder (contact met Cees).

Vanwege de coronacrisis heb ik al mijn begeleidingsactiviteiten opgeschort.