Schrijfworkshops tijdens je vakantie

Is schrijven je passie? Zoek je tijd en ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten? Wil je interessante workshops combineren met een boeiende schrijfvakantie? Kom dan naar één van onze schrijfverblijven in Portugal, bijvoorbeeld naar Casa Conmigo, een riante villa aan de rand van Portimão (Algarve, Portugal) en combineer mijn serie schrijfworkshops met een heerlijke wellnessweek.

Schrijven en zeilen in Griekenland
Schilderen met woorden. Waar kan dat beter dan rond de Griekse eilanden?

Zeilende schrijfvakantie in Griekenland

Of boek een zeilende schrijfvakantie in Griekenland en ga zeilend schrijven. Die biedt volop inspiratie. Aan boord van een authentieke Turkse gulet kun je in alle rust onder professionele begeleiding schrijven. Zodra het schip voor anker gaat of afmeert krijgt je inspiratie een extra impuls. Neem pen en papier mee en beschrijf wat je ziet, voelt en ervaart.

Portugese kusten en Griekse eilanden

Schrijven en wellness Portugal
Heerlijk schrijven en ontspannen bij Casa Conmigo in het zuiden van Portugal.

Laat je inspireren door de schitterende kusten en het verstilde achterland van de Algarve, de heuvels van de Monchique, de ruige westkust en authentieke Portugese dorpjes. Of stap aan boord, ga schrijven en zeilen rond de Griekse eilanden en geniet van de zon, de zee en een schitterend vaargebied. Kijk naar het programma voor de details.

Inspiratietrips, ideale combinatie

Tijdens de inspiratietrips doe je veel indrukken op en het is een uitstekende oefening om die in woorden vast te leggen. Zo maken we van onze uitstapjes een ideale combinatie van ontdekken, schrijven en vooral genieten van de prachtige omgeving.

Voor beginnende en gevorderde schrijvers

Ons programma is interessant voor beginnende en gevorderde schrijvers. Er is niet alleen aandacht voor de technische aspecten van het schrijven. Ook leer je hoe je rust kunt vinden om je creativiteit te stimuleren. Bovendien is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke begeleiding. Daarover kun je met mij aan het begin van de schrijfvakantie afspraken maken.

Meer weten over de schrijfvakanties?

Wil je schrijven tijdens je vakantie, maar heb je nog vragen? Stuur me een berichtje en ik probeer binnen 24 uur te antwoorden (contact me Cees).